COLUMNS

Op deze pagina vind je columns die betrekking hebben op mijn schoolervaringen.
Ze zijn gepubliceerd in Annoncťe Culinaire, een vakblad voor de horeca
Hoe 't kwam en Zeeman vertellen iets over mijn eigen achtergrond.
De tien geboden geven mijn ideeŽn weer, over hoe ik met mijn leerlingen om wilde gaan. Waarbij aangetekend dat dat niet altijd lukte!

Het begin
Solliciteren
Pizzabakker
De Boulevard
HygiŽne
Lord Wanhoop
Apenhersens
Nieuwjaar
Vuurwerk
Cijfers
Thea en Theo
Buffet
Toneel
Werkweek
Stage
Boerenkool
Etiketje
Vakverbreding
Motivatie
Enthousiasme
Messen
Alle begin is moeilijk
Griep
Lerarenopleiding
Bedrijfsblindheid
Mountainbike
Zaalvoetbal
Dietsche Taveerne
Wereldbaan
Lesgeven
Krentenkakkers
Fusie
Zeuren
Salomonsoordeel
Leerlingbegeleiding
Kamperen
Dyslexie
Public relations
Doedagen
Dag van de Smaak
Alzheimer light
Hart en nieren
Lesrooster
Aulaneren
Wedstrijd
Fiets
Laatste week
Dag van de Smaak
Examenvrees
Lievelingetjes
Montignac
Ritselen
Een, twee, drie
Vader worden
Nooit vergeten
Leuk
Burnout
125 jaar
Onaneerlijst
Begrafenis
Vijfentwintig jaar
Mijn meiden
Alzheimer
De laatste loodjes
Opa
Millennium
Klep dicht
Veren
Hoe 't kwam
Zeeman
De tien geboden